La condemna indefinida de la classe treballadora

diumenge, 10 de juny del 2012


La condemna indefinida de la classe treballadora


Avui, dissabte 9 de Juny, els treballadors hem d'aguantar un altre brutal atac de la burgesia europea, una altra soga més al coll de les presents i futures generacions que, amb la suor del seu treball, hauran de pagar aquest atracament que camuflen com un rescat a tot el país, quan no és més que una injecció de diners públics, de tots nosaltres, per a les entitats bancàries, centres de poder econòmic del capitalisme i culpables d'aquesta situació.


Els obrers, joves i veterans, no donem crèdit. És inconcebible que la classes treballadores hagin de carregar amb la llosa d'un “préstec” tan enorme, que a més, no va a parar ni tan sols a nosaltres mateixos, condemnant també a la joventut obrera i estudiant, d'avui i de demà, a estar hipotecada per a tota la vida per la cobdícia d'aquests criminals. Aquesta és l'única paraula que pot definir aquest sistema: CRIMINAL, que dedica més de 100.000 milions d'euros a salvar a la banca espanyola, quan amb tan sol un 45% d'aquests diners podria bastar per eradicar totalment la gana al món.



Per si no fos poc, les titelles de la burgesia, els gossos lacais d'aquests criminals, titllen aquestes mesures com la salvació per tots nosaltres. Ens venen aquest atracament com si fos el negoci del segle, com si el capitalisme estigués regalant-nos un salvavides a totes les famílies asfixiades per la crisi.



Què sabran ells de crisi!? Què sabran ells de l'agonia que sofreix la classe obrera per arribar a fi de mes!? Com poden tenir tan poca vergonya i especular amb el nostre futur i el dels nostres fills!?



Cal parar-los els peus! L'avarícia del capitalisme tocarà la seva fi només quan la classe treballadora s'adoni que el capitalisme ens necessita, però nosaltres a ell no ho necessitem per absolutament gens. Què és la classe treballadora? TOT Què aporta el capitalisme a la classe treballadora? GENS, tan sols gana, misèria i explotació.



Des de la FJCC, volem fer una crida a la joventut obrera perquè s'organitzi en el Front Únic del Poble, perquè sigui capaç de crear un poder propi, obrer, democràtic i de classe, capaç de plantar cara a les decisions de la burgesia nacional i internacional.


NO ÉS RESCAT, ÉS ESCLAVITUD!


EL FUTUR DE LA JOVENTUT OBRERA ÉS EL SOCIALISME!



FEDERACIÓ DE JOVES COMUNISTES DE CATALUNYA (FJCC)

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

 
Federación de Jóvenes Comunistas de España